^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Obavijest o predupisu djece

Prijava djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2016./2017. provodit će se u vremenu od 25. do 29. siječnja 2016. godine.

Za djecu koja će šest (6) godina navršiti do kraja tekuće godine, a nisu školski obveznici roditelj/skrbnik može najkasnije do 31. ožujka tekuće godine podnijeti Uredu državne uprave, Službi za društvene djelatnosti zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika (Obrazac 6) i mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta. Obrazac 6, odnosno zahtjevi koje podnose roditelji/skrbnici Uredu, dostupan je na web stranicama Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji oblikom ''obavijesti i izvješća''. Roditelji/skrbnici su obavezni obaviti predupis svoje djece u prvi razred prema prebivalištu, odnosno prijavljenom boravištu.

Predupis se može prijaviti telefonski na broj 023/351-635 (Ured pedagoga i defektologa) ili osobno u vremenu od 8:00 do 12:00 h.

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007