^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Dan škole 2015./2016.

Ove godine učenici te njihovi profesori priredili su nezaboravan program povodom Dana OŠ Zemunik uz puno pjesme i zabave. Proslava Dana škole  upriličena je 27. svibnja u 18 sati kao natjecanje u pjevanju pod nazivom ''Zemuničke zvjezdice'' koje su vodile naše dvije učenice voditeljice Sara i Karla Šarić.

Svoje umijeće u pjevanju pokazalo je 11 učenika od 2. do 7. razreda koje su oduševljeno bodrili ostali učenici, djelatnici škole te roditelji, a to su: Nikolina Frenčak, Milica Matić, Lorena Baždarić, Anica Biloglav, Anđela Dujak, Lea Biloglav, Lana i Nina Paleka, Marija Biloglav, Valentina Kolak i Manuel Pinčić. Natjecanje je otvorio školski zbor pod vodstvom našeg profesora glazbene kulture Grge Ivkovića, a nakon Zvjezdica ravnateljica Božena Župan  predstavila je i pohvalila učenike i njihove mentore koji su bili dio županijskih i državnih natjecanja u tekućoj školskoj godini. Nagrađena je Anđela Dujak za osvojeno drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike pod mentorstvom učiteljice Nade Vrkić. Za sudjelovanje na Županijskom natjecanju Lidrano pohvaljena je Paula Šare i njena mentorica, prof. hrvatskog jezika Josipa Stevanja.  Učenica Stela Šarić pohvaljena je za sudjelovanje na Županijskom natjecanjima iz geografije i fizike pod mentorstvom profesorice fizike Mirjane Perić te profesora geografije, Ante Šare. Za pohvalan rezultat na Međunarodnom natjecanju Europa u školi nagrađene su učenice Marija Buljat i Sara Šarić te njihove mentorice Ana Babić, prof. matematike i Martina Griparić, pripravnica iz geografije. Također su nagrađeni učenici koji su bili dio Državne smotre projekata iz građanskog odgoja i obrazovanja: Lea Biloglav, Anđela Šare, Sara Šarić, Manuel Pinčić i Mateo Musić te njihove mentorice, pedagoginja Zvjezdana Nimac, pripravnica iz  geografije Sandra Zubak te pripravnica iz pedagogije Katarina Vasilj.

Na kraju Zemuničkih zvjezdica proglašena su dva pobjednika, Marija Biloglav od strane stručnog žirija te Manuel Pinčić od strane publike.

U školskom dvorištu također je održana prodajna izložba učeničke zadruge "Točak". Učenici su izložili predmete izrađene u školi kao što su vrećice lavande, sapuni od lavande, ukrasni pitari te zanimljiv nakit.

Na kraju priredbe upriličen je školski domjenak za sve sudionike i goste te smo na taj način završili obilježavanje Dana škole. Čestitke svim učenicima i mentorima kao i ostalim djelatnicima škole  na uloženom trudu u obilježavanju proslave Dana škole.

fotogalerija

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007