^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Filmski program "Sedmi kontinent"

Mali  filmoljupci i ove su školske godine došli na svoje! Četvrtu godinu zaredom u Zadarsku županiju stiže filmski program „Sedmi   kontinent“ za učenike osnovnih škola s područja Benkovca, Obrovca, Škabrnje, Zemunika, Bibinja i otoka Ugljana. Nastavak je     ovo uspješne priče koja se provodi u organizaciji Udruge djeca susreću umjetnost, a s ciljem da se djeca od najranije dobi poznaju   sa svim zanimljivostima i vrijednostima filmske umjetnosti. Program, sufinanciran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i      sporta, grada Rovinj i Zadarske županije, obuhvaća 4300 učenika, od koji najveći broj upravo u Zadarskoj županiji – njih čak 1800!     

Što nam donosi Sedmi kontinent? Ove školske godine za djecu iz Rovinja, Novske, Đakova i Zadarske županije odabrano je 8     naslove iz suvremene europske produkcije, ali i neki nezaboravni klasici iz svih dijelova svijeta -­‐ Francuske, Belgije, SAD-a,   Njemačke, Nizozemske, Norveške, Latvije, Hrvatske, Rusije i Irana. Odabrani filmovi prilagođeni su svim dobnim skupinama, od   predškolaca do 8. razreda, a moguće je birati između dva ili tri filmska naslova po određenoj dobnoj skupini.        

  
   fotogalerija

HODOGRAM    ZADARSKA    ŽUPANIJA:    

    

    

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

    

    

 

 

    

    

    

 

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007