^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Shema školskog voća i povrća

Temeljem pozitivnih pokazatelja u provedbi Sheme školskog voća i povrća (Shema) u protekle tri školske godine (2013/2014., 2014/2015., 2015/2016.) Republika Hrvatska nastavlja provoditi Shemu i u novoj školskoj godini 2016/2017.

Shema se provodi u svim razredima osnovnih škola, zatim u svim srednjim, glazbenim i umjetničkim školama te učeničkim domovima tj. u svim odgojno-obrazovnim ustanovama u Hrvatskoj, koje se nalaze u evidenciji nadležnog ministarstva.

Činjenica da potrošnja voća i povrća pada s porastom dobi učenika i učenica te da je u toj razvojnoj fazi moguće oblikovati prehrambene navike djece, s ciljem trajnog povećanja udjela voća i povrća u njihovoj prehrani, kako bi se spriječila rana debljina i druge bolesti uzrokovane neadekvatnom prehranom te smanjio unos hrane s visokim sadržajem masti, šećera i soli, glavni su razlog što će se Shema nastaviti provoditi među djecom. Stoga se OŠ Zemunik ove godine prijavila na Shemu “Održavanje nastave u vrta“. Dana 2. lipnja .2017. godine  u sklopu navedenog projekta učenici osmog razreda pod vodstvom svog razrednika profesora vjeronauka Tomislava Paleke i uz stručnu podršku gospodina Zvonimira Vlatkovića, dipl. ing. agronomije  posadili su različite sadnice  (kivi, jagode, vinovu lozu, kaki, kumkvat, šipak, dud, badem, masline,smokve,...).

fotogalerija

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007