^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Obavijest: Predavanje za roditelje na temu ,,Zaštita djece na internetu''

Poštovani roditelji,

sutra, 28. studenoga 2019. s početkom u 17:00 sati u našoj Školi održat će se predavanje na temu ,,Zaštita djece na internetu'' za roditelje svih učenika. Predavanje je u sklopu projekta Volonterskog centra Zadar ,,Edukacija - prvi korak prema prevenciji nasilja na internetu'', čiji je cilj edukacija vezana uz načine zaštite djece na internetu, prepoznavanje simptoma cyberbullyinga i kome isti prijaviti i kako se nositi s njegovim posljedicama.

Predavač je gospodin Tomislav Ramljak, kolega iz Centra za sigurniji internet, voditelj Centra za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka, koji je i stalni sudski vještak iz područja zaštite djece na internetu te predavač na brojnim stručnim konferencijama vezanim za temu zlostavljanja djece putem novih tehnologija. Gospodin Ramljak će nam predstaviti najnovije informacije s ovog  područja s obzirom na svoje bogato iskustvo.

Pozivamo sve vas da iskoristite ovu priliku i poslušate jednog od najvećih stručnjaka na području zaštite djece na internetu.

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007