^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Predupis djece u 1. razred osnovne škole za školsku godinu 2015./2016.

Osnovna škola Zemunik, Zemunik Donji, obavještava roditelje (staratelje) da su OBVEZNI OBAVITI PREDUPIS DJECE U PRVI (1.) RAZRED OSNOVNE ŠKOLE  u vremenu od 02. do 06. veljače 2015. godine.  

PRIJAVU PREDUPISA MOŽETE OBAVITI U ŠKOLI ILI NA BROJ TELEFONA: 023/351-635. Uz prijavu je potrebno navesti: ime i prezime djeteta, datum, godinu i mjesto rođenja, imena roditelja, broj telefona te OIB djeteta.

Obvezu PREDUPISA u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2015./2016. imaju djeca koja do 31. ožujka 2015. godine navršavaju šest (6) godina života. 

Za upis djece koja do 1. travnja 2015. godine nisu navršila šest (6) godina a navršit će do kraja tekuće godine, nisu školski obveznici, roditelji (staratelji) mogu, ako to žele, podnijeti zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika (Obrazac 6) Uredu državne uprave u Zadarskoj županiji, Službi za društvene djelatnosti, Odjel za prosvjetu, kulturu i sport, Zadar, Josipa Jurja Strossmayera 20, i to najkasnije do 31. ožujka 2015. godine. Uz zahtjev dužni su priložiti presliku rodnog lista djeteta, adresu stanovanja, broj telefona, te naziv škole u koju žele upisati dijete. Za dijete koje je bilo uključeno u predškolski program roditelj dostavlja osim zahtjeva i mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta. Obrazac zahtjeva za prijevremeni upis kao i odgodu upisa može se dobiti u Uredu državne uprave ili na web stranicama Ureda www.udu-zz.hr (link „obavijesti i izvješća“), a ispunjen se može dostaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa skeniranom dokumentacijom ili na adresu Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji.

 Nakon obavljenog predupisa, liječničkog pregleda i utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta (raspored pregleda bit će izvješen na vrtićima i školama) dijete može pristupiti upisu u 1. razred osnovne škole.

 Upis u 1. razred osnovne škole za školsku godinu 2015./2016. obavit će se u razdoblju od 8. do 12. lipnja 2015. godine u prostorijama škole koju će dijete pohađati.

 

PRIJAVU PREDUPISA MOŽETE OBAVITI U ŠKOLI ILI NA BROJ TELEFONA: 023/351-635 (uz prijavu je potrebno navesti: ime i prezime djeteta, datum i mjesto rođenja, imena roditelja i broj telefona te OIB)

 

                                                                                                                                                                        Stručna služba Osnovne škole „Zemunik“

                                                                                                                                                                    Povjerenstvo za upis u 1. razred osnovne škole

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007