^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Uređenje okoliša

Dragi roditelji,

Učinimo okoliš naše škole urednim i sigurnim našoj djeci! Ali, učinimo to zajedno uz malo dobre volje jer kako su govorili naši stari gdje ima volje ima i načina. Nadamo se da barem među nama u našem Zemuniku ima dobre volje da našoj djeci školske dane učinimo što ljepšima i ugodnijima dok uče, rade i pripremaju se za nastavak školovanja u nekoj od srednjih škola.

 

Na uređenju školskog okoliša već se sad marljivo radi i jedan dio će biti uređen do završetka ove školske godine, no međutim, ostaje veći dio dvorišta kojeg bi trebalo izorati i pripremiti za daljnje radove. Budući da su financijska sredstva škole skromna tu se nadamo svesrdnoj pomoći i radu svih nas. U radovima bi sudjelovali kako učenici i roditelji tako i djelatnici škole svatko u okviru svojih mogućnosti. Ukoliko ste zainteresirani, molimo vas, da se javite predstavnicima roditelja u Vijeću roditelja u vašim razredima kako bi vam detaljno objasnili o čemu se radi.


Srdačan pozdrav,

Vijeće roditelja Osnovne škole Zemunik

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007