^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Državna smotra iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja

U petak 22. svibnja 2015. učenici drugog razreda Borna Alvir, Anica Biloglav, Mario Paleka i Božo Vuković sa svojom učiteljicom Martinom Vanjak uputili su se u Zagreb na Državnu smotru građanskog odgoja.

Smotra je započela u subotu 23. svibnja 2015. u 8.30 uvodnim govorom organizatorice Jadranke Žarković-Pečenković, ravnateljice Agencije za odgoj i obrazovanje u Gornjogradskoj gimnaziji. Pozdravnim i ohrabrujućim govorima obratili su se i gđa. Ines Loknar iz Ureda za ljudska prava i prava  nacionalnih manjina Vlade RH, voditeljica Službe za građane Hrvatskog sabora Ružica Šimunović i dr.sc. Marin Mrčela, vrhovni sudac.

Nakon protokolarnog dijela programa, uvodni dio za sve prisutne uljepšale su studentice Glazbene akademije i učenica Katoličke gimnazije sa svojim glazbeno-scenskim nastupom.
Smotra projekata započela je u 9.50 prema rasporedu. Naši učenici imali su izlaganje u 10.10 s temom "Prihvaćanje različitosti". U prezentaciji teme učenici su bili izvrsni, organizatori su ih nagradili samo riječima hvale. Nakon izlaganja sretni i zadovoljni vratili smo se kući.

Kako nam je bilo možete pogledati u rubirici "fotogalerija"

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007