^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Filter
 • Dan škole 2015./2016.

  Ove godine učenici te njihovi profesori priredili su nezaboravan program povodom Dana OŠ Zemunik uz puno pjesme i zabave. Proslava Dana škole  upriličena je 27. svibnja u 18 sati kao natjecanje u pjevanju pod nazivom ''Zemuničke zvjezdice'' koje su vodile naše dvije učenice voditeljice Sara i Karla Šarić.

  Svoje umijeće u pjevanju pokazalo je 11 učenika od 2. do 7. razreda koje su oduševljeno bodrili ostali učenici, djelatnici škole te roditelji, a to su: Nikolina Frenčak, Milica Matić, Lorena Baždarić, Anica Biloglav, Anđela Dujak, Lea Biloglav, Lana i Nina Paleka, Marija Biloglav, Valentina Kolak i Manuel Pinčić. Natjecanje je otvorio školski zbor pod vodstvom našeg profesora glazbene kulture Grge Ivkovića, a nakon Zvjezdica ravnateljica Božena Župan  predstavila je i pohvalila učenike i njihove mentore koji su bili dio županijskih i državnih natjecanja u tekućoj školskoj godini. Nagrađena je Anđela Dujak za osvojeno drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike pod mentorstvom učiteljice Nade Vrkić. Za sudjelovanje na Županijskom natjecanju Lidrano pohvaljena je Paula Šare i njena mentorica, prof. hrvatskog jezika Josipa Stevanja.  Učenica Stela Šarić pohvaljena je za sudjelovanje na Županijskom natjecanjima iz geografije i fizike pod mentorstvom profesorice fizike Mirjane Perić te profesora geografije, Ante Šare. Za pohvalan rezultat na Međunarodnom natjecanju Europa u školi nagrađene su učenice Marija Buljat i Sara Šarić te njihove mentorice Ana Babić, prof. matematike i Martina Griparić, pripravnica iz geografije. Također su nagrađeni učenici koji su bili dio Državne smotre projekata iz građanskog odgoja i obrazovanja: Lea Biloglav, Anđela Šare, Sara Šarić, Manuel Pinčić i Mateo Musić te njihove mentorice, pedagoginja Zvjezdana Nimac, pripravnica iz  geografije Sandra Zubak te pripravnica iz pedagogije Katarina Vasilj.

  Na kraju Zemuničkih zvjezdica proglašena su dva pobjednika, Marija Biloglav od strane stručnog žirija te Manuel Pinčić od strane publike.

  U školskom dvorištu također je održana prodajna izložba učeničke zadruge "Točak". Učenici su izložili predmete izrađene u školi kao što su vrećice lavande, sapuni od lavande, ukrasni pitari te zanimljiv nakit.

  Na kraju priredbe upriličen je školski domjenak za sve sudionike i goste te smo na taj način završili obilježavanje Dana škole. Čestitke svim učenicima i mentorima kao i ostalim djelatnicima škole  na uloženom trudu u obilježavanju proslave Dana škole.

  fotogalerija

 • Dan otvorenih vrata u vojarni Zemunik

   

  U povodu Dana Oružanih snaga RH, Dana Hrvatske kopnene vojske i 25. obljetnice osnutka Oružanih snaga RH, 93. zrakoplovna baza organizira Dan otvorenih vrata u vojarni Zemunik u subotu 28. svibnja 2016. od 09,00 do 14,00 sati. Informativni letak pogledajte ovdje.

 • Državna smotra građanskog odgoja i obrazovanja

  U subotu, 21. svibnja održana je Državna smotra građanskog odgoja i obrazovanja na kojoj su se predstavili i naši učenici Lea Biloglav, Anđela Šare, Sara Šarić, Manuel Pinčić i Mateo Musić. Učenici su se predstavili sa svojim projektom Zemunički ekolozi: razvrstavajmo i reciklirajmo zajedno. Smotra je održana u Gornjogradskoj gimnaziji u Zagrebu, a prije same smotre naši učenici u pratnji sa svojim mentoricama posjetili su Hrvatski Sabor. Učenici su svoj projekt predstavili pred stručnom komisijom, a nakon izlaganja prikladno su pohvaljeni i nagrađeni. Potom je slijedio svečani domjenak kao i druženje s ostalim sudionicima Smotre. Slobodno vrijeme učenici i mentorice iskoristili su za posjet Muzeju iluzija i šetnju gradom. U popodnevnim satim puni dojmova uputili su se put Zadra.

  Zahvaljujemo se učenicima i mentoricama na uspješnom predstavaljanju naše škole!

  fotogalerija

 • Upisi u srednju 2016./2017.

  S radom je započeo internet portal „Upisi u srednju 2016./2017.

  Portal je u cijelosti posvećen tematici upisa u srednju školu, a namijenjen je osnovnoškolcima koji su pred upisom u srednju školu kao i njihovim roditeljima.

  Cilj portala je na jednom mjestu objediniti sve korisne informacije o postupku upisa u srednju školu za narednu školsku godinu i učiniti ih dostupnim svim osmašima i njihovim roditeljima kako bi im olakšali i pojasnili postupak upisa.

   

 • Živim život bez nasilja

   

  U OŠ "Poličnik" u Poličniku održana interaktivna radionica i edukativno-umjetnički program u sklopu projekta "Živim život bez nasilja" kojem su prisustvovali i  učenici naše škole.

  Što se događalo i kako je bilo pročitajte ovdje.

 • Majčin dan 2015.

   

  U školi smo obilježili Majčin dan. Tim povodom učenici 6. razreda napisali su prigodne pjesme.

  Svim mama želimo SRETAN MAJČIN DAN!
 • Računala "Za naše male genijalce"

  U našoj školi bilo je veselo!

  Naime, u utorak 28. travnja 2015. u sklopu akcije „Za naše male genijalce“ HEP je donirao nova računala za našu školu. Donaciju nam je uručio član Uprave HEP-a Saša Dujmić.

  Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007