^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Školski-odbor

Filter
 • Božićna priredba

  "Pahulje se bijele spuštaju polako

  U tihu večer na cijeli kraj

  Tisuće svjetlosti u borovima blista

  U očima dječjim zadivljeni sjaj."

  18.12.2015. ovim stihovima je započela zimska čarolija u prostoru naše škole. Svečano smo proslavili božićnu priredbu ispunjenu glazbom i plesom. Svi okupljeni su uživali u stihovima pjesama: Visom leteć, Veselje ti navješćujem, Christmas tree, Božić bijeli, Feliz navidad… Na kraju priredbe, ravnateljica Božena Župan svima je zaželjela sretne i blagoslovljene blagdane.

  FOTOGALERIJA

 • Obavijest o predupisu djece

  Prijava djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2016./2017. provodit će se u vremenu od 25. do 29. siječnja 2016. godine.

  Za djecu koja će šest (6) godina navršiti do kraja tekuće godine, a nisu školski obveznici roditelj/skrbnik može najkasnije do 31. ožujka tekuće godine podnijeti Uredu državne uprave, Službi za društvene djelatnosti zahtjev za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika (Obrazac 6) i mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta. Obrazac 6, odnosno zahtjevi koje podnose roditelji/skrbnici Uredu, dostupan je na web stranicama Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji oblikom ''obavijesti i izvješća''. Roditelji/skrbnici su obavezni obaviti predupis svoje djece u prvi razred prema prebivalištu, odnosno prijavljenom boravištu.

  Predupis se može prijaviti telefonski na broj 023/351-635 (Ured pedagoga i defektologa) ili osobno u vremenu od 8:00 do 12:00 h.

 • Posjet Domu za odrasle Zemunik 2015.

  U ovo predblagdansko vrijeme najljepše je nekog uveseliti. Tako su i naši učenici OŠ Zemunik 2. i 3. razreda zajedno sa svojim učiteljicama i pripravnicama posjetili Dom za odrasle u Zemuniku. Učenici su pripremili igrokaze, recitacije i poznate božićne pjesme u kojima su im se pridriužili i štićenici Doma.

  Nakon prigodnog programa, svi zajedno nastavili su druženje uz kolače i sok koje su pripremili naši vrijedni domaćini.

  Mediji o nama: 

  FOTOGALERIJA

 • Štand dobrote

   

  Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije i Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari sudjeluju u humanitarnoj akciji Štand dobrote koja je prije točno godinu dana započela preko Portala dobrote.

   

   

 • Manje oružja, manje tragedija u Zemuniku

   U organizaciji PU zadarske i djelatnika Hrvatskog centra za razminiravanje u školi su održane aktivnosti s ciljem informiranja djece o opasnosti od ilegalnog oružja, zaostalih mina i ostalih minsko eksplozivnih sredstava.

  Više o edukaciji pročitajte na sljedećim linkovima: LINK1, LINK2.

 • Likovna radionica božićnih ukrasa 2014.

  U ponedjeljak 15. prosinca 2014. učenici 1., 2., 3., 6., 7. i 8. razreda naše škole, okupili su se na likovnoj radionici božićnih ukrasa povodom humanitarne akcije kako bi svojim radom pomogli onim najsiromašnijima. Zajedno sa svojim roditeljima i nastavnicima izrađivali su kuglice, čestitke i druge božićne ukrase koji će se moći kupiti 21., 22., 23. i 24. prosinca 2014. u šatoru pod geslom "Božić u Zemuniku".

  Kako nam je bilo možete pogledati u rubirici "fotogalerija"

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007