^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Školski-odbor

Filter
 • Obavijest roditeljima i učenicima - štrajk 21. 10. 2019.

  Poštovani roditelji, dragi učenici!

  Za  ponedjeljak 21. listopada 2019. najavljen je štrajk. Koliko će zaposlenika štrajkati, ne znamo.

  Škola će organizirati nastavu u skladu sa svojim mogućnostima.

  Kao i do sada, sve informacije možete dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Ravnateljica:

  Božena Župan, dipl. bibl. i dipl. uč.

 • Štrajk - priopćenje roditeljima i učenicima

  Poštovani roditelji, dragi učenici!

  Za sutra, 17. listopada 2019. godine Sindikat hrvatskih učitelja najavio je štrajk u osnovnim i srednjim školama Zadarske županije.

  Za sva pitanja slobodno mi se obratite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  Ravnateljica: 

  Božena Župan, dipl. bibl. i dipl. uč.

   

 • Obavijest: Štrajk

  Dragi učenici  i roditelji!

  Dana 10. listopada 2019. štrajk je zaposlenika u osnovnim i srednjim školama Republike Hrvatske te stoga želim s vama podijeliti nekoliko informacija:

  1. Škola je otvorena za prijem svih učenika tijekom štrajka

  2. Ravnateljica škole je osoba za kontakt odnosno bit će zadužena za pružanje svih relevantnih informacija tijekom štrajka. Sve upite možete dostaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   

  Dragi roditelji najvažnije je da zajednički poduzmemo korake i donesemo odluke koje će osigurati potpunu sigurnost vaše djece tijekom štrajka.

  Za sva pitanja i sugestije stojim na raspolaganju.

  Ravnateljica škole

 • Sajam poslova 2015.

  U utorak 27. 10. 2015. učenici osmog razreda posjetili su 8. Sajam poslova Zadarske županije na kojem se susreću oni koji nude i oni koji traže posao. Naši osmaši zainteresirano su proučavali  zanimanja koja nude srednje škole naše županije. Prije posjeta Sajmu učenici su posjetili Poljoprivrednu, prehrambenu i veterinarsku školu Stanka Ožanića,a kako im je tamo bilo možete vidjeti OVDJE.

   

 • Mjesec hrvatske knjige 2015.

  U sklopu manifestacije Mjesec hrvatske knjige 2015. u našoj školi održano je predavanje o prirodnim fenomenima vezanima za svjetlost. Predavanje su u utorak 20. listopada 2015. održali studenti 5. godine Odjela za geografiju Sveučilišta u Zadru u suradnji sa Gradskom knjižnicom Zadar (Bibliobus). Predavanju su nazočili učenici petog razreda zajedno sa svojim profesorom geografije Antom Šarom. Tijekom predavanja učenicima je na zanimljiv način predočeno kretanje Zemlje oko svoje osi i oko Sunca te su im prikazani neki od načina orijentacije u prostoru. Nakon održanog predavanja učenici su imali priliku postaviti pitanja, ali i iznijeti svoja zapažanja o svijetu oko sebe.

  Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji.

 • Dan jabuka 2015.

  JABUKA – KRALJICA VOĆA

  „ Jedna jabuka na dan – doktor iz kuće van“

  Jabuka je prava mala riznica sastojaka koji pozitivno utječu na naš organizam. Stoga je i naša škola u utorak 20. listopada 2015. obilježila Svjetski dan jabuka. Učenici drugog i trećeg razreda, uz pomoć svojih učiteljica Tine Perić i Martine Vanjak, pripremili su i ispekli ukusne slastice od jabuka, kojima su počastili učenike ostalih razreda. Učenici drugog razreda bili su podijeljeni u dvije skupine, jedni su pripremali ukusne muffine od jabuke, a drugi slasne muffine od čokolade, dok su učenici trećeg razreda pripremali šarenu štrudlu od jabuke i griza. Učenici su maštovito i samostalno pripremali sve sastojke nužne za pripremu slastica te su samostalno mjerili i miješali omjere sastojaka. Nakon što su se slastice ispekle svi učenici nestrpljivo su pristupili svečanom stolu i degustirali čarobne zalogajčiće.

 • Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje 2015.

   U petak 9. listopada 2015. u našoj školi je održana proslava Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Uz prigodnu izložbu kruha i plodova zemlje, učenici su izveli i zanimljivu priredbu ispunjenu pjesmom i recitacijama. Za pjesmu je bio zadužen školski zbor pod vodstvom učitelja Grge Ivkovića kao i mali zbor učenika 1. razreda učiteljice Mojire Brkić. Veseloj atmosferi su se pridružili i maleni gosti vrtića Zvjezdice. Lijepa i nadasve poučna priča „Kruh od srca“ poslužila je kao uvod u svečanu priredbu, a ispričao ju je učenik 5. r. Martin Šarić. Učenici 2. r. svojom su recitacijom „ponudili kruh“ onima kojima najviše treba jer znaju da će tako imati blagoslov Neba. Jakov i Manuel, učenici 7. r. hvale pekarsko znanje i smatraju da baš ono zaslužuje najveće priznanje. Tako su nas svojom recitacijom „Blago danu koji počne mirisima kruha“ podsjetili da ništa ne miriše tako, što god da se skuha. Djecu su pripremale učiteljice razredne nastave Tina Perić i Martina Vanjak te učiteljica hrvatskog jezika Josipa Stevanja. Naravno, zasluge idu i našim pripravnicama: Božici Baždarić, Dijani Gulan i Martini Jurlini. Uz prigodne pjesme i recitacije, priredbu je uveličao i naš svećenik don Jerko Vuleta koji je predvodio molitvu i blagoslovio hranu kao i sve okupljene. U veselom i ugodnom raspoloženju proslavili smo i ovogodišnji Dan kruha – dan zahvalnosti za plodove zemlje.

 • Posjet Domu za odrasle

  Izvještaj učenika 2. razreda:

  Dolores Šarić (2. razred): "Svi skupa bilo smo u Domu za odrasle. Tamo smo radili sa slanim tijestom i bilo nam je zanimljivo. Oni su to uzeli sebi i ostavili za uspomenu. Na kraju kada smo mi to završili i predali, oprali smo ruke od tijesta. I na kraju smo se išli počastiti."

  Borna Alvir (2. razred): "Učiteljica. razred i ja išli smo u posjet Domu za odrasle. Kad smo došli lijepo su nas dočekali. Onda smo radili ukrase od tijesta. Na kraju smo se počastili kolačima i sokom. Vratili smo se natrag u školu sretni i zadovoljni."

 • Sajam poslova

  Naši osmaši, 24. listopada 2014. posjetili su "Sajam poslova".


  Učenici osmog razreda u pratnji ravnateljice i pedagoginje posjetili su Sajam poslova koje se održao u zadarskom Arsenalu. Na Sajmu su se predstavljale i srednje škole iz Zadra. Svatko je mogao saznati ponešto o školi u koju se želi upisati.

  Sajam poslova je prilika za direktan kontakt poslodavaca s onima koji traže posao - nezaposlenim osobama, ali i svim ostalima koji se nalaze na tržištu rada.

  Organizira se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, razvojne agencije, centri za poduzetništvo, škole, veleučilišta, škole za obrazovanje odraslih i drugi.

 • Dani kruha 2014.

  Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u našoj školi obilježeni su 20. listopada 2014.

  Nalazimo se u mjesecu listopadu, kada se po cijelome svijetu zahvaljuje Bogu Stvoritelju za kruh svagdanji i plodove zemlje. Zašto bismo mi bili iznimka? Obilježili smo taj dan priredbom koja je bila popraćena brojnim recitacijama, ugodnim raspoloženjem kao i mnogim pekarskim proizvodima. U ovom događaju sudjelovali su svi učenici naše škole, a završili smo s dragim gostima, djecom našeg vrtića koji su nam donijeli "Pekara" i "Krušku, jabuku i šljivu".

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007