^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Filter
 • Plastičnim čepovima do skupih lijekova

  Obavještavamo Vas da se naša škola uključila u humanitarnu akciju skupljanja plastičnih čepova koje će darovati Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske. Kilogram čepova vrijedi 1 kunu i 50 lipa, a prikupljeni novac služi za pomoć oboljelima od spomenutih zloćudnih bolesti. Pozivamo vas dragi učenici, roditelji i djelatnici škole da se priključite ovoj hvale vrijednoj akciji.

  Ova akcija ne zahtijeva nikakvo odricanje, samo malo pažnje i upornosti u prikupljanju plastičnih čepova s boca koje svakodnevno koristimo. Na tako jednostavan način možemo pomoći onima kojima je pomoć stvarno potrebna. U prizemlju naše škole nalazi se šarena kutija koju su izradili naši učenici u koju Vas molimo da odložite svoje plastične čepove. Hvala na suradnji!

   

   

 • Predupis djece u 1. razred osnovne škole za školsku godinu 2015./2016.

  Osnovna škola Zemunik, Zemunik Donji, obavještava roditelje (staratelje) da su OBVEZNI OBAVITI PREDUPIS DJECE U PRVI (1.) RAZRED OSNOVNE ŠKOLE  u vremenu od 02. do 06. veljače 2015. godine.  

  PRIJAVU PREDUPISA MOŽETE OBAVITI U ŠKOLI ILI NA BROJ TELEFONA: 023/351-635.Uz prijavu je potrebno navesti: ime i prezime djeteta, datum, godinu i mjesto rođenja, imena roditelja, broj telefona te OIB djeteta.

  Obvezu PREDUPISA u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2015./2016. imaju djeca koja do 31. ožujka 2015. godine navršavaju šest (6) godina života. 

 • Organizacija nastave u II. polugodištu

  Na sjednici Školskog odbora održanoj 9. listopada 2014. godine donesena je Odluka o izmjeni i dopuni Godišnjeg plana i programa za školsku  2014./2015. godinu.

  Uz suglasnost roditelja, Vijeća roditelja i Učiteljskog vijeća nastava u II. polugodištu šk. 2014./2015. god. počinje u 8,15 sati, a sedmi sat završava  u 14,15 sati.

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007