^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Filter
 • Maškare u OŠ Zemunik

  U petak 5. veljače u našoj školi održana je  maškarana priredba u kojoj su sudjelovali svi učenici i učitelji. Bila je to zabavna avantura u kojoj su nas zabavljali šareni maškarani prvašići, navijači i rukometaši 2. razreda, učenici 3. razreda su utjelovili pretke, a četvrtaši kraljeve i kraljice. U svijet bajki odveli su nas učenici 5.razreda kao Snjeguljica i sedamnaest patuljaka. Nakon toga veselje se nastavilo na svadbi 6. razreda, a malo drame priuštili su nam Anonymusi iz 7.razreda kao i Arapi iz 8.razreda. Svi učenici nagrađeni su slasnim krafnama, a stručni žiri pojedince je nagradio za najsmješniju, najljepšu i najoriginalniju masku.

   Kroz ovu nezaboravnu avanturu  vodile su nas „stroga profesorica“ i „klaun Čičko“.

  fotogalerija

 • Geografija 2015.

  Na Županijskom natjecanju iz geografije, koje se održalo 25. veljače 2015. u Osnovnoj školi Bartula Kašića, naša učenica Ana Batur (8. razred), osvojila je 1. mjesto.

  Čestitke Ani i njenom mentoru Anti Šari, prof.!
  Čestitamo na uspjehu i učenicama Marti Pinčić i Steli Šarić!
 • Fizika 2015.

  Na Županijskom natjecanju iz fizike, koje se održalo 23. veljače 2015. u Osnovnoj školi Biograd, naša učenica Ana Batur (8. razred), osvojila je 1. mjesto.

  Čestitke Ani i njenoj mentorici Mirjani Perić, prof.!
   
 • Lidrano 2015.

  Na ovogodišnjoj općinskoj razini smotre Lidrano 2015. sudjelovala je naša učenica Valentina Šestan (2. razred) sa svojim literarnim radom "Pogled u srce". Učenica je "pokupila" sve pohvale na Županijskoj razini koja se održala u Osnovnoj školi Petra Predradovića u Zadru. Poželjeli smo joj puno uspjeha u daljnjem radu!

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007