^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Filter
 • Portal Upisi u srednju 2016./2017.

  S radom je započeo internet portal „Upisi u srednju 2016./2017.“. Portal koji je u cijelosti posvećen tematici upisa u srednju školu, a namijenjen je osnovnoškolcima koji su pred upisom u srednju školu kao i njihovim roditeljima. Cilj portala je na jednom mjestu objediniti sve korisne informacije o postupku upisa u srednju školu za narednu školsku godinu i učiniti ih dostupnim svim osmašima i njihovim roditeljima kako bi im olakšali i pojasnili postupak upisa. U ovom trenutku portal „Upisi u srednju 2016. / 2017.“ je jedini i podacima najpotpuniji portal na hrvatskom web prostoru koji je u potpunosti posvećen toj tematici. Također na raspolaganju Vam je i Facebook stranica portala „Školovanje u RH“ . Pridružite se i primajte sve vijesti vezane za upise direktno na Vaše računalo ili pametni telefon.

 • Posjet Čistoći i Sirovini u Zadru

  U petak 11. ožujka 2016. naši učenici koji sudjeluju u projektu Građanskog odgoja i obrazovanja posjetili su Čistoću  i Sirovinu u Zadru. Cilj ovog posjeta bio je dobiti što više odgovora vezanih za razvrstavanje i recikliranje otpada, budući da će se naši učenici predstaviti na Županijskoj smotri građanskog odgoja i obrazovanja upravo s temom „Zemunički ekolozi – razvrstavajmo i reciklirajmo zajedno“.  U ime Čistoće učenike je primila gosp. Vesna Đili koja je strpljivo odgovarala na sva pitanja koja su učenici postavljali i detaljno objašnjavala cjelokupni proces razvrstavanja i recikliranja otpada s područja Zadarske županije. Učenicima su uručeni i informativni letci kao i posebne vrećice za razvrstavanje papira i plastičnog otpada. Na kraju posjeta učenici su gosp. Đili uručili  zahvalnicu u ime škole. Nakon posjeta Čistoći, učenici su u pratnji pedagoginje Zvjezdane Nimac te prof. Katarine Vasilj i Sandre Zubak, posjetili i Sirovinu. Direktorica Sirovine gosp. Jasminka Sorić provela je učenike kroz Sirovinu i detaljno opisala postupak razvrstavanja metala, željeza, aluminija, opasnog otpada kao i daljnji tijek recikliranja istog. Učenici su bili iznenađeni cjelokupnim procesom razvrstavanja te vrste otpada, a na kraju  su  u ime škole Sirovini  uručili zahvalnicu za pomoć u ostvarenju projekta „Zemunički ekolozi“.

   

   

  fotogalerija

 • Europa u školi 2016.

  Europski pokret Hrvatska i Europski dom Zagreb u školskoj godini 2015./2016. dvadesetdrugi puta organizira Natjecanje Europa u školi na razini Republike Hrvatske uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Institucije Europske unije proglasile su 2016. Europskom godinom protiv nasilja nad ženama i djevojčicama. Kako bi se podigla svijest o ovom pitanju Europska unija je  odlučila 2016. godinu proglasiti Europskom godinom protiv nasilja nad ženama i djevojčicama.  Održivi razvoj se ne može postići bez osnaživanja žena, a to se ne može ostvariti ako se ne ukinu svi oblici nasilja nad svim ženama i djevojčicama.

  Hrvatski nacionalni odbor Natjecanja Europa u školi razradio je teme za nacionalno natjecanje po izričajima i dobnim skupinama. U projektu Europa u školi sudjelovali su učenici 5. i 6. razreda Osnovne škole Zemunik. Izradili su i napisali radove na temu Ljubav u obitelji – čuvarica djetinjstva. U likovnom izričaju navedene teme tehnika je kolaž.

  fotogalerija

 • Predstavljanje projekta ''Zemunički ekolozi''

  Učenici koji pohađaju Građanski odgoj i obrazovanje pokrenuli su projekt ''Zemunički ekolozi-razvrstavajmo i reciklirajmo zajedno''. Cilj projekta je razvrstavanje cjelokupnog otpada škole čime se želi potaknuti i lokalna zajednica na aktivno uključivanje u projekt. Pored spremnika za papir učenici su izradili i spremnike za plastiku, plastične čepove, biootpad i baterije. Škola je dobila dio Zelenog otoka, a u iščekivanju smo još kontejnera za plastiku. Učenici su svoj projekt predstavili roditeljima na roditeljskom sastanku dana 3.3.2016. godine.

 • Županijska smotra iz Građanskog odgoja

  Na Županijskoj smotri iz Građanskog odgoja koja se održala 19. ožujka 2015. u Osnovnoj školi Šime Budinića u Zadru sudjelovali su i naši učenici drugog razreda: Anica Biloglav, Borna Alvir, Božo Vuković, Mario Paleka.

 • Hrvatska bajkopričalica Jasna Held

  Jutros je učenike i djelatnike Osnovne škole Zemunik probudila svojim bajkama Jasna Held – profesionalna pripovjedačica bajki.

  Bajke pripremaju za život: dobro se nagrađuje, zlo je uvijek kažnjeno. Ima li jasnije poruke djeci?

  Dok je ona tako pričala bajke, stvorila se neka čarolija…vladala je tišina, djeca su upijala svaku njenu riječ, a kad je završila, pomalo su bila tužna, jer je slijedio povratak u učionice.

 • Engleski jezik 2015.

  Na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika, koje se održalo 26. veljače 2015. u Osnovnoj Smiljevac, naša učenica Ana Batur (8. razred), osvojila je 4. mjesto.

  Čestitke Ani i njenoj mentorici Ivani Turić, prof.!
Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007