^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Filter
 • Europa u školi

  Naše učenice, Sara Šarić i Marija Buljat pod vodstvom mentorica Ane Babić, mag math. i Martine Griparić, mag. geogr. pobijedile su na međunarodnom i nacionalnom natjecanju za učenike i mladež Europa u školi, u literarnom i likovnom izričaju na razini Republike Hrvatske kojeg  su organizirali Europski dom Zagreb i Europski pokret Hrvatska u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta RH.

  Povodom proslave Dana Europe, 9. svibnja,  za nagrađene učenike i mentore priređuje se svečanost uručenja nagrada natjecanja Europa u školi u Zagrebu. Uz prigodan program nagrađenima će biti uručene knjige i diplome.

  Čestitamo učenicama i profesoricama!

 • Smotra tradicijske baštine

  U petak, 22. travnja 2016. naši učenici, članovi KUD-a Sv. Kata sudjelovali su na Smotri tradicijske baštine osnovnih i srednjih škola Zadarske županije. Smotra se održavala u Galovcu na sportskom centru OŠ Galovac s početkom u 10 sati. Kroz folklorni, glazbeni i dramski izričaj predstavili su se običaji raznih krajeva, a u holu škole su bile upriličene izložbe uporabnih predmeta i radionice tradicijskog veza. Članovi KUD-a Sv. Kata pod vodstvom Ane Marije Fabijan i Tine Perić su se predstavili s točkom ''Pjesme i plesovi Ravnih kotara i Bukovice''.

  fotogalerija

 • Smotra plesnih skupina osnovnih škola Zadarske županije

  Učenice naše škole, članice plesne skupine suvremenog plesa su sudjelovale na tradicionalnoj Smotri plesnih skupina osnovnih škola Zadarske županije u sklopu Županijskih dana 2016. Smotra je održana 21. travnja 2016. u kinu, u Sv. Filipu i Jakovu. Domaćin je bila OŠ Biograd. Djeca Zadarske županije, niži i viši razredi, svojim zavidnim plesnim vještinama predstavila su se u izvrsnom svjetlu. Ples kao izvanškolska aktivnost prigoda je da djeca pokažu svoju nadarenost i sklonost stvaralačkom umijeću.

  fotogalerija

 • Međužupanijska smotra učeničkih zadruga

  U petak 15. travnja naša škola bila je domaćin Međužupanijske smotre učeničkih zadruga Zadarske i Šibensko-kninske županije. Smotra se održavala na Narodnom trgu u Zadru, s početkom u 9 sati. Nakon svečanog otvorenja Smotre, prosudbeno povjerenstvo obišlo je i ocijenilo štandove svih učeničkih zadruga.Na Državnu smotru učeničkih zadruga iz naše županije idu zadruge "Vridne ruke" i "Traversa", a iz Šibensko-kninske županije zadruga"Krtol". Na smotri je sudjelovalo 17 zadruga,  6 učeničkih zadruga iz Šibensko-kninske i  11 iz Zadarske županije (jedna zadruga je otkazala sudjelovanje zbog bolesti voditeljice).

  Zahvaljujemo se svima  koji su pomogli u realizaciji  ove smotre!

  SUDIONICI SMOTRE/ Učeničke zadruge

  1. Điran – OŠ Šime Budinića, Zadar
  2. Mocire – OŠ Voštarnica, Zadar
  3. Trgoflores – SŠ Lovre Montija, Knin
  4. Krtol – OŠ Rogoznica, Rogoznica
  5. Makirina – OŠ Pirovac, Pirovac
  6. Moba – OŠ Stjepana Radića, Bibinje
  7. Šibensko blago – Centar za odgoj i obrazovanje „Šubićevac“, Šibenik
  8. Traversa – OŠ Petra Zoranića Jasenice, Jasenice
  9. Đardin – OŠ Sv. Filip i Jakov, Sv. Filip i Jakov
  10. Vridne ruke – PPV škola Stanka Ožanića, Zadar
  11. Ročelica – OŠ Jurja Dalmatinca Pag, Pag
  12. Boduli – OŠ Vladimir Nazor Neviđane, Neviđane
  13. Mogunja – OŠ Valentin Klarin, Preko
  14. Maraška – OŠ Bartula Kašića Zadar
  15. Maslina – OŠ Primošten, Primošten
  16. Zeleni orah – OŠ Skradin, Skradin
  17. Točak – OŠ Zemunik, Zemunik Donji
 • Program održavanja Međužupanijske smotre učeničkih zadruga

   

  Međužupanijska smotra učeničkih zadruga Zadarske i Šibensko-kninske županije održat će se u petak 15. travnja 2016. na Narodnom trgu u Zadru prema sljedećem rasporedu:

  8.45 dolazak  sudionika  Smotre

  9:00 – 10:00 pripremanje štandova

  10:00 – 10:20 svečano otvorenje

  10:20 – 10:40 sastanak Prosudbenoga povjerenstva

  10:40 – 12:15 ocjenjivanje

  12:15 – 12:45 zbrajanje bodova

  12:45 – 13:00 okrugli stol i pospremanje štandova

  13:00 – 13:20 svečano proglašenje pobjednika i zatvaranje Smotre

  13:20 – 14:00 domjenak     

 • Filmski dan

  Udruga Djeca susreću umjetnost, članica Europskoga udruženja za film za djecu (ECFA)  osmislila je i 2012. pokrenula program razvijanja filmske pismenosti koji, prije svega kao nadopuna sadržajima medijske kulture u okviru nastave Hrvatskoga jezika u osnovnoj školi, želi pridonijeti odgajanju osviještenih mladih gledatelja koji kritički promišljaju odgledane filmove i argumentirano o njima raspravljaju. U sklopu terenske nastave naši učenici su dana 5. travnja 2016. sudjelovali u tom filmskom programu pod nazivom ''Sedmi kontinent''. Udruga je izabrala poučne i zabavne filmove koje su naši učenici pogledali u Kazalištu lutaka Zadar.

  Prvi i drugi razredi gledali su kultni francuski igrani film za djecu Crveni balon, potom je slijedila analiza igranog filma kao i radionica optičkih igračaka. Treći i četvrti razredi gledali su iranski igrani film Djeca raja, a nakon toga je uslijedilo gostovanje filmaša- redatelja filma za djecu. Učenicima petog i šestog razreda prikazan je latvijski igrani film Mama, volim te, a potom je slijedilo druženje s prvom snimateljicom igranog filma. Sedmi i osmi razredi su pogledali dokumentarni film pod nazivom Ovisnik o internetu, potom analizirali te se upoznali s producenticom dokumentarnih filmova. Svi učenici kao i njihovi učitelji te stručni suradnici u pratnji bili su izuzetno zadovoljni izborom filmova i cjelokupnim projektom Sedmi kontinent.

  Nakon projekcija filmova učenici su u skupinama posjetili Muzej antičkog stakla u Zadru gdje su ih djelatnici muzeja detaljno upoznali sa zbirkom antičkog stakla. Također su sudjelovali u radionicama izrade stakla. Kratko slobodno vrijeme iskoristili su za obilazak grada Zadra.

  fotogalerija

 • Županijska smotra iz građanskog odgoja i obrazovanja

  U četvrtak 31. ožujka 2016. naši učenici  sudjelovali su na Županijskoj smotri projekata iz građanskog odgoja i obrazovanja. Smotra se održala u Osnovnoj školi Šime Budinića u Zadru. Program smotre započeo je u 9:30  glazbenim i scenskim nastupom učenika Osnovne škole Šime Budinića kao i prigodnim obraćanjem ravnatelja škole. Potom je slijedio prikaz i obrana projekata. Naši učenici Lea Biloglav, Sara Šarić, Anđela Šare, Manuel Pinčić i Mateo Musić predstavili su svoj projekt „Zemunički ekolozi  - razvrstavajmo i reciklirajmo zajedno“. Potom su slijedila pitanja koja su im postavljali članovi stručne komisije. Nakon obrane svih prijavljenih projekata slijedila je kratka stanka, a potom i proglašenje pobjednika. Naši učenici osvojili su drugo mjesto čime su osigurali prolaz na Državnu smotru projekata iz građanskog odgoja i obrazovanja. Čestitamo našim učenicima i želimo im puno sreće i uspjeha na državnoj smotri!

  fotogalerija

 • Dan planeta Zemlje

   

  Učenici 1. razreda sudjelovali su u sadnji cvijeća. Svaki učenik zasadio je svoj cvijet te na taj način pridonio uljepšavanju školskog vrta. Osim sadnje cvijeća imali smo i akciju sakupljanja otpada oko školskog dvorišta. 

  Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji.

 • Uređenje okoliša

  Dragi roditelji,

  Učinimo okoliš naše škole urednim i sigurnim našoj djeci! Ali, učinimo to zajedno uz malo dobre volje jer kako su govorili naši stari gdje ima volje ima i načina. Nadamo se da barem među nama u našem Zemuniku ima dobre volje da našoj djeci školske dane učinimo što ljepšima i ugodnijima dok uče, rade i pripremaju se za nastavak školovanja u nekoj od srednjih škola.

 • Ekskurzija osmaša 2015.

  Ove proljetne praznike posjetili smo lijepu Istru na četiri dana. U pratnji su nam bili  profesorica i razrednica Josipa Stevanja i šaljivi defektolog Leo Nemet. Posjetili smo predivnu Pulu i Brijune na kojima nas je dočekala papiga Koko, duboku jamu Baredine, Mali Hum i Motovun. Kao nagradu zbog dobrog ponašanja uspjeli smo dobiti nekoliko ugodnih iznenađenja kao što su večernji izlasci u disko i provođenje poslijepodneva na bazenu. Iako umorni i tužni zbog odlaska pri povratku je vladala ugodna atmosfera, ali za nas su to bila četiri predivna dana za druženje i šalu, a i uz to smo dosta naučili.

  Osmaši 2014./2015.

  Kako nam je bilo pogledajte u rubrici fotogalerija.

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007