^Povratak na vrh
 
 
 
Get Adobe Flash player

e-Dnevnik

 

 

Okvirni vremnik

Vremenik pisanih provjera 

Uvođenjem e-dnevnika Vremenik pisanih provjera se više ne objavljuje izravno na web-stranicama škole već je dostupan svim učenicima i roditeljima putem aplikacije:

e-dnevnik za roditelje i učenike

Školski kalendar

Školska kuhinja

Napomena: Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s dostavom namirnica.

Popis udžbenika

Dokumenti

Poveznice

Filter
 • Obavijest

  Sindikat hrvatskih učitelja najavio je za utorak 19. studenoga 2019. godine štrajk u svim osnovnim školama Republike Hrvatske.

  Poštovani roditelji,

  izvanučionička nastava učenika od 1. do 4. razreda realizirat će se prema dogovorenom rasporedu, a  škola će organizirati nastavu kao i prihvat učenika od 5. do 8. razreda  sukladno mogućnostima odnosno broju učitelja koji ne budu u štrajku.

  S obzirom na to da ne možemo predvidjeti daljnji tijek događanja oko štrajka, na vrijeme ćemo Vas svakodnevno obavještavati preko mrežnih stranica škole. 

  Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-maila:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  S poštovanjem, 

  Ravnateljica:

  Božena Župan, dipl. bibl. i dipl. uč.

 • OBAVIJEST

  Sindikat hrvatskih učitelja najavio je za utorak 5. studenog 2019. godine štrajk u svim osnovnim školama Zadarske županije, a u srijedu 6. studenog 2019. štrajk u svim osnovnim školama Republike Hrvatske. Koliko će se učitelja u našoj školi odazvati njihovom pozivu na štrajk ne možemo pretpostaviti.

  Poštovani roditelji, škola će organizirati nastavu kao i prihvat djece sukladno mogućnostima odnosno broju učitelja koji ne budu u štrajku.

  S obzirom na to da ne možemo predvidjeti daljnji tijek događanja oko štrajka, na vrijeme ćemo Vas svakodnevno obavještavati preko mrežnih stranica škole. 

  Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-maila:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 • Posjet kinu i županu Zadarske županije

  Učenici razredne nastave i njihove učiteljice odlučile su dan provesti izvan svojih učionica pa su tako u petak 20. studenog 2015. posjetili Cinestar i odgledali film Mali princ. Nakon filma, laganom šetnjom, uputili smo se na sam Poluotok. Na popularnom Forumu učenici su pojeli svoju marendu, a zatim smo se rivom preko Pozdrava suncu uputili u Dom Zadarske županije gdje nas je dočekao župan gosp. Stipe Zrilić sa svojim suradnicama.
  Učenici su pažljivo slušali župana, odgovarali na pitanja, a zatim su i sami postavljali pitanja županu.

  Predstavnici razreda dobili su na poklon zastavice županije, a ravnateljica Božena Župan s učiteljicama, pripravnicama i asistenticom u nastavi na poklon su dobile fotomonografiju Zadarske županije.

  fotogalerija

 • Sjećanje na Škabrnju i Vukovar

  Ponosnim stihovima pjesme Stoji grad

   „…iz majčinog krika sloboda se rađa

  i uskoro bijela zaplovit će lađa, do sunca;

  iz krvi i bola niknut će cvijeće

  i narod nikad zaboravit neće, Vukovar…“

   započeli smo svečanu priredbu u znak sjećanja na Škabrnju i Vukovar.

 • Poziv na sudjelovanje u 18. humanitarnoj akciji "Vukovaru ZaDar"

  Dragi učenici i nastavnici i ove nas godine humanitarna akcija "Vukovaru ZaDar" okuplja oko plemenitog cilja darivanja i brige za bližnjega. Zahvaljujući Vašoj potpori stigli smo do 18. akcije "Vukovaru ZaDar" u organizaciji Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara, a pod pokroviteljstvom Zadarske županije i Grada Zadra. Pozivamo Vas da se odazovete ovoj jako potrebnoj akciji kako bi svojim skromnim doprinosom olakšali svakodnevicu potrebitima, usrećili one koji imaju manje od nas i vratili osmijeh svim našim dragim Vukovarcima.

  Za našu školu planirano je prikupljanje namirnice "marmelada".

  Svoj doprinos donesite u školu u ponedjeljak (1. prosinca 2014.).

 • Sjećanje na ratna razaranja Vukovara i Škabrnje

  Dana 18. studenoga 2014. obilježili smo 23 godine od ratnih razaranja Škabrnje i Vukovara. Učenici su sa svojim profesorima, stručnim suradnicima i tehničkim osobljem zapalili svijeće u čast poginulih u Domovinskom ratu. U holu Škole poslušali smo predavanje o stradanjima Vukovara i susjedne nam Škabrnje.

  Slike možete pogledati u fotogaleriji.

 • Mali kuhari

  Učenici 1. i 2. razreda sa svojim učiteljicama (Tinom Perić i Martinom Vanjak),  u petak 7. studenog 2014. napravili su razne kolače od jabuka. Aktivnost je započela s pripremom u učionici, potom u školskoj kuhinji te je degustacija bila u školskom dvorištu. Kako smo učili, radili i zabavljali se možete pogledati u našoj fotogaleriji.

 • Natječaj za radno mjesto: Učitelj razredne nastave

  Na osnovi članka 107. stavak 1. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, te članka 12. stavak 2.  Zakona o izmjenama i dopunama zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, te članka 79. Statuta škole, ravnateljica Osnovne škole Zemunik, Zemunik Donji, raspisuje

  N A T J E Č A J

  stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za poslove:

   

  -  UČITELJA RAZREDNE NASTAVRE (M/Ž), 2 izvršitelja, na određeno puno radno vrijeme (1 godina),

Osnovna škola Zemunik, Donji Zemunik Ulica 1, 23 222 Zemunik, Tel: 023/351-007